2018.07.13 美肌食養、夏@生活書院

美肌食養課程。夏

來到參加的都是美女啊!可以反映出有多少人祈禱美麗呢!美麗是無止境的。

對於保養、美肌、食養料理怎麼可能不佔一位。 靚!每個人都是希望的。

在你心中「靚」的定義又是什麼呢?

在繁忙的城市之中、我們面對很多外來的挑戰、令到我們生活中會有很多情緒、哪怕是一個小小的空間給我們舒緩一些負面情緒、放鬆 再配合食養料理、我們想要的排毒、變靚效果就會更加顯著。

漂亮是由內至外的、就是接納自己的身體面孔皮膚、提升氣質修養、保持善良的心、平靜的心、配合正確飲食方式就是養生養心吧!

今次美肌嘅課程圓滿結束!

好開心跟大家分享漂亮的由內之外之食養旅程、下次美肌課程、秋、再見🙌🏻

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s